Pärnu maavalitsus otsib Kihnu laevaliinidele operaatorit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu toimub mandri ja Kihnu saare vahel praamiühendus parvlaevadeag Liisi ja Amalie.
Praegu toimub mandri ja Kihnu saare vahel praamiühendus parvlaevadeag Liisi ja Amalie. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu maavalitsus on välja kuulutanud lihthanke, et leida operaator Kihnu-Munalaiu, Kihnu-Pärnu ja Munalaiu-Manilaiu liinile perioodiks 1. oktoober 2015 kuni 30. september 2020.

Hange hõlmab reisijate, sõidukite ja kauba vedu Kihnu-Munalaiu-Kihnu reisiparvlaevaliinil aastase veomahuga indikatiivselt 1060 Kihnu-Munalaiu-Kihnu reisi ja Munalaiu-Manilaiu-Munalaiu reisiparvlaevaliinil aastase veomahuga indikatiivselt 150 Munalaiu-Manilaiu-Munalaiu reisi ning Kihnu-Pärnu-Kihnu reisiparvlaevaliinil aastase veomahuga indikatiivselt 30 Kihnu-Pärnu-Kihnu reisi, selgub hankedokumentidest.

Tellijal on õigus avaliku teenindamise lepingu kehtivuse ajal hanke mahtu muuta kuni 20 protsenti. Hankeleping hõlmab ka piletimüügi ja eelmüügi korraldamist pakkuja poolt nii sadamates kui e-keskkonnas. Hanke eeldatav maksumus on 3-4 miljonit eurot ja pakkumuste esitamise tähtaeg 30. juuni 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles