Pärnu Postimees loosis taimelaadal välja uhked roosipeenrad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe ja Pärnu taimelaada koostöös välja loositud roosiistikud.
Pärnu Postimehe ja Pärnu taimelaada koostöös välja loositud roosiistikud. Foto: Ardi Truija

Pärnu Postimees loosis täna Pärnus Vallikääru aasal toimunud kevadisel taimelaadal oma tellijate vahel, kes olid postitanud loosikupongi, välja kahe peenratäie jagu roose.

Fortuunad, kelleks olid taimelaada külalised, valisid võitjatena välja Pärnu Postimehe tellijad Malle Konstantinova ja Maie Villmanni.

Mõlemad võitjad saavad kümme uhket peenraroosi, mis on kõik eri sordist, kuid sama kasvukõrgusega. Seega sobivad kõik koos ühte roosipeenrasse istutada.

Roosiistikud pärinevad Roosoja talust Harjumaalt. Pärnu taimelaadal roosiistikutega kaubelnud roosikasvataja Christi Unt rääkis, et nende talus kasvatatud roosid on Eesti kliimas vastupidavad. "Põnevamatest roosisortidest, mis võidupeenrasse said, on näiteks Eesti sort Ülo, mis on sametine tumeda õiega must roos. Samuti vase- ja apelsinikarva suureõieline Astra," tõi roosikasvataja näiteid.

Avastamisrõõmu roosipeenras kasvavatest uhketest lilledest saab nautida kaks võitjat ja loomulikult antakse neile kaasa asjatundlik info istikute kohta.

Pärnu Postimees võtab võitjatega ühendust, et teada anda, kuidas roosid kätte saab. Võitjatele saadavad suure tervituse ka Pärnu taimelaada korraldajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles