Lottemaa teemapark avas suveks uksed

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa teemapark avas suvehooaja. Eelmisest hooajast tuttavatele tegelaskujude kõrvale on ilmunud mitmeid uusi põnevaid tegelasi.
Lottemaa teemapark avas suvehooaja. Eelmisest hooajast tuttavatele tegelaskujude kõrvale on ilmunud mitmeid uusi põnevaid tegelasi. Foto: Lottemaa teemapark

Eile avati Eesti ja Balti riikide suurim teemapark Lottemaa, mis valmis eelmisel aastal ja baseerub Heiki Ernitsa, Janno Põldma ja Andrus Kiviräha Lotte-teemalistel raamatutel ja joonisfilmidel.

Lottemaa kaasrajaja Rein Malsubi sõnutsi on teemapark paljus uuenenud vaatamata sellele, et oli eelmisel suvel avatud ainult 35 päeva ja paljud pered ei jõudnud teemaparki külastada.

Suurimaks uuenduseks võib lugeda täielikult uuenenud programmi, mis sisaldab Janno Põldma kirjutatud näidendeid, kus eelmisest aastast tuntud Leiutajateküla elanike kõrval osaleb mitu uut tegelaskuju, vahendas Lottemaa turundusjuht Jorgen Sumin.

Vahepeal on leiutatud palju atraktsioone ja leiutisi, näiteks muttide Johni ja Jamesi maa-alune maja, kuhu saab piiluda periskoopidega, kaugelevaatamise masin Lotte maja tornis, kiuslik kaev, jooksmismasin, Lottemaa ranna-alale jõudis suur laev, karussell ja vedrukiiged. 

Lottemaa jääb külastajatele avatuks 30. augustini iga päev.

Lottemaa asub Pärnu lähedal Tahkuranna vallas ja seal töötab suvel üle 130 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles