Novellimeistri järgijad kirjutavad ilusas emakeeles

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusa emakeele konkursi parima töö kirjutas abiturient Ago Tominga, kellele annab tänukirja üle Saarde vallavolikogu liige Avo Tursk.
Ilusa emakeele konkursi parima töö kirjutas abiturient Ago Tominga, kellele annab tänukirja üle Saarde vallavolikogu liige Avo Tursk. Foto: Urmas Luik

Saarde vallas anti kümnendat kevadet välja Peet Vallaku nimeline ilusa emakeele auhind, õpilaskonkursi preemiafond moodustub Rootsis elava Jüri Kurvitsa perele kuuluva kinnisvara rendist.

Tavakohaselt selgusid preemia saajad kooliaasta lõpus, mil Kilingi-Nõmme gümnaasiumi direktor Erli Aasamets tänas õppimises, huvitegevuses ja spordis tublimaid õpilasi, nende juhendajaid ja kohaliku koolielu toetajaid.

Ilusa emakeele konkursi võidutöö kirjutas abiturient Ago Tominga, kes arutles Peet Vallaku novelli “Hüüd inimsuse poole” üle. Nominendid on Kreete Lisett Remmelgas 7.a klassist ja Maret Vilbaste 9.b-st, kes oma võistlustöö kirjutasid teemal “Hirm”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles