Pärnumaa maleva tagalaülem asub täitma Saarema maleva pealiku kohustusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 1. juunist täidab Kaitseliidu Saaremaa maleva pealiku kohuseid maleva staabiülemaks määratud kapten Margo Sai.
Alates 1. juunist täidab Kaitseliidu Saaremaa maleva pealiku kohuseid maleva staabiülemaks määratud kapten Margo Sai. Foto: Karri Kaas

Alates 1. juunist täidab Kaitseliidu Saaremaa maleva pealiku kohuseid maleva staabiülemaks määratud kapten Margo Sai.

Kapten Saia sõnul on Saaremaale minek suur väljakutseks, kuid muretsema see teda ei pane. „Kuna Saaremaa kuulub samasse regiooni Pärnumaa malevaga, olen sealse eluga üsna hästi kursis,“ ütles seni Pärnumaa maleva tagalaülemana tegutsenud kapten Sai.

„Kolonelleitnant Kristjan Moora on Saaremaa malevat toimekalt juhtinud, mistõttu on mul väga lihtne malevapealiku kohuseid täitma asuda,“ arvas kapten Sai. „Kavatsen jätkata maleva arendamist, kasvatada liikmeskonda ja tõhustada nende väljaõpet,“ lisas ta oma tulevikuplaanide kohta.

Sai on sündinud 1973. aastal. Ta on läbinud ajateenistuse Kalevi jalaväepataljonis ja omandanud kõrghariduse Mainori kõrgkoolis. Kaitseliiduga liitus Margo Sai 1997. aastal, Kaitseliidu koolis on ta läbinud rühma- ja kompaniiülema kursuse, ltäiendanud ennast kursustel KVÜÕAs, Rootsis, Soomes ja mujal.

Kapten Margo Sai teenis seni Kaitseliidu Pärnumaa maleva tagalaülemana. Teda on autasustatud Kaitseliidu Valgeristi III klassi teenetemedaliga, Kaitseliidu teenetemedali I klassiga, Kaitseväe eeskujuliku teenete risti ja teiste autasudega. Kapten Sai on vabaabielus, peres sirgub kolm tütart.

Senine Saaremaa maleva pealik kolonelleitnant Kristjan Moora jätkab teenistust Kaitseliidu peastaabi operatiiv- ja planeerimisosakonna maakaitsejaoskonna ülema-suunaohvitserina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles