Tallinna IT-firma kolib töötajad suveks Pärnusse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaine disaini- ja tarkvaraarendusettevõte Proekspert pakub sel suvel oma meeskonnale võimalust teha kaugtööd suvepealinnas.
Eestimaine disaini- ja tarkvaraarendusettevõte Proekspert pakub sel suvel oma meeskonnale võimalust teha kaugtööd suvepealinnas. Foto: Erakogu

Eestimaine disaini- ja tarkvaraarendusettevõte Proekspert pakub sel suvel oma meeskonnale võimalust teha kaugtööd suvepealinnas ja on rentinud selleks puhuks alates juunist bürooruumid Pärnu kesklinnas.

Proeksperdi eestvedaja Marko Sverdliku sõnutsi ei ole tarkvaraarenduses töö ja selle tegemise asukoha vahel juba mõnda aega võrdusmärki.

“Leidsime, et suvine Pärnu võiks meie inimestele olla hea keskkond, kus tööd teha ja tipptasemel tarkvara luua. Peale töö pakub Pärnu hulga võimalusi puhata ja usun, et suvine töökeskkonna vahetus ainult soosib heade mõtete realiseerumist inseneritöös,” ütles Sverdlik.

Proekspert rendib kontoriruume Pärnu kesklinnas Munga ärimajas. Firma peakontor asub Tallinnas Sõpruse puiesteel Eesti esimeses rohelise mõtteviisiga büroohoones. Samuti on firmal kontor Tartus.

AS Proekspert on Eesti kapitalil põhinev tarkvaraarenduse täislahendusi pakkuv ettevõte, mille fookus on kasutajakogemusel ja disainil. Ettevõte loob tarkvaralahendusi peamiselt tööstus- ja telekommunikatsiooniettevõtetele Skandinaavias ja Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles