Toomas Kuusing maalib harilike inimeste elu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevais ringkondades liikuvale, vaheldumisi pealinnas ja maal elavale Toomas Kuusingule pakuvad huvi harilikud inimesed, nagu maalil “Vanasti oli rohi rohelisem”.
Erinevais ringkondades liikuvale, vaheldumisi pealinnas ja maal elavale Toomas Kuusingule pakuvad huvi harilikud inimesed, nagu maalil “Vanasti oli rohi rohelisem”. Foto: Alar Raudoja

Pärnu linnagalerii kunstnike majas avatud Toomas Kuusingu isikunäitus “Harilikud inimesed vol. 23” esitleb isikupärast ja emotsionaalset maalikunsti, mis inspireeritud inimestest ja olukordadest meie ümber.

Toomas Kuusing on õppinud Academia Gratas ja lõpetanud Eesti kunstiakadeemia 2005. aastal. Ta on esinenud Eestis paljude näitustega, tema töid ja performance’eid on eksponeeritud koos Nongrata, FLÜ ja Cnopti gruppidega nii Euroopas, Põhja- ja Lõuna-Ameerikas kui Aasias.

Pärnuga seovad Kuusingut sõbrad ja kunst: ta osaleb suvistel In Graafika festivalidel ja on siin teinud mitu näitust. Viimati oli tema isikunäitus Pärnus 2012. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles