Häädemeeste kiirabi ruttab Lättigi

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste kiirabibaasi esimese 24tunnise vahetuse au langes autojuhile-parameedikule Veiko Jansonile ja kiirabiõdedele Teele Naarile (autos) ja Irina Bondarenkole.
Häädemeeste kiirabibaasi esimese 24tunnise vahetuse au langes autojuhile-parameedikule Veiko Jansonile ja kiirabiõdedele Teele Naarile (autos) ja Irina Bondarenkole. Foto: Urmas Luik

Esmaspäevast töötab Häädemeestel Pärnu haigla erakorralise meditsiiniabi teenistuse kiirabibaas.

Pärnu haigla erakorralise meditsiiniabi teenistuse juhataja Marit Õuna sõnade kohaselt on Häädemeeste kiirabibaasi ülesanne osutada senisest kiiremat erakorralist arstiabi Häädemeeste vallas ja selle ümbruses, sealjuures Via Baltical.

“Häädemeestel on ööpäev läbi tööl kolmeliikmeline brigaad, kus juhtiv ja vastutav töötaja on erakorralise meditsiini õde, keda abistab erakorralise meditsiini tehnik või õde, peale nende autojuht,” kirjeldas Õun vast avatud jaama töökorraldust. “Nii on see enamikus Eesti kiirabijaamades. Keerulisemate juhtumite puhul kutsutakse Häädemeestele appi kiirabi arstibrigaad, mis asub Pärnus.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles