Tehas ehitab uue betoonseina

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rääma tänava plaaditehase iganenud müür on juba lammutatud ja töömehed valmistavad aluspinda ette betoonseina tarvis.
Pärnu Rääma tänava plaaditehase iganenud müür on juba lammutatud ja töömehed valmistavad aluspinda ette betoonseina tarvis. Foto: Urmas Luik

Pärnus Rääma 31 asuva Skano Fibreboard OÜ tehase hakkeplatsi ja tänava vahele jääv lagunev telliskivimüür lammutati ja kuu lõpuks kerkib sinna betoonsein.

“Vana tellismüür oli ajahambast puretud ja hakkas pudenema,” märkis Skano Fibreboardi tootmistehnik Toomas Juksaar. Laoplatsi ja kõnnitee vahele oli vaja uut müüri ja selle teeb Pärnu Graniit OÜ. Juksaare hinnangul peab müür olema tugev, sest platsil hoitakse hakkpuitu, mis muutub raskeks, kui vihma saab.

Pärnu Graniidi juhatuse liige Kaspar Ojamets selgitas, et betoonsein rajatakse 46 meetrit pikk ja 3,6 meetrit kõrge. Silikaattellistest müürist kukkus juba kõnniteele kive ja tootjad ei julgenud selle läheduses hakkpuitu hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles