Pärnu koalitsiooninõukogu erimeelsusi ei lahendanud

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Akermann, Romek Kosenkranius ja Jane Mets on Pärnu võimuliidu jätkamises eri meelt.
Annely Akermann, Romek Kosenkranius ja Jane Mets on Pärnu võimuliidu jätkamises eri meelt. Foto: Ants Liigus

Toomas Kivimägi valimisliidu, Reformierakonna ja Isamaa ja Res Publica Liidu esindajatest koosnev Pärnu koalitsiooninõukogu arutas esmaspäeva pärastlõunal IRLi võimuliidust lahkumise võimalust, kuid lahenduseni ei jõudnud.

IRLi ja teiste koalitsioonipartnerite vahel tekkis tüli viimasel volikogu istungil, kui osa koalitsiooni liikmetest hääletas Priit Suti Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks ettevalmistusi tegeva volikogu erikomisjoni esimehe kohale valimise vastu. Kivimägi valimisliitu kuuluv Eino-Jüri Laarmann heitis varem Pärnu lasteküla juhatajana töötanud Sutile ette väikebussi liisingulepingu ennetähtaegset lõpetamist.

Liisingulepingu lõpetamist uuris keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo, mis ei leidnud Suti käitumises seadusrikkumisi. Koalitsioonilepingu järgi kuulub Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks ettevalmistusi tegeva volikogu komisjoni esimehe koht IRLile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles