Kohus konfiskeeris liiklusrikkujalt tsikli

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohus karistas poole kuu jooksul politseile kahel korral rikkumistega vahele jäänud 20aastast meest 15 päeva arestiga ja konfiskeeris temalt sõiduvahendi.

20. mail veidi pärast südaööd kontrollisid politseinikud Vändra vallas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel sõiduautot Isuzu, mille roolis olnud 20aastasel Keijol tuvastati joobetunnused. Juhi suhtes alustati väärteomenetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb mootorsõiduki juhtimist lubatud alkoholi piirmäära ületades.

Veidi vähem kui kahe nädala pärast, 2. juunil kella 11 paiku märkasid politseinikud Vändra alevis Pärnu–Viljandi maanteel kahtlaste sõidumaneeridega mootorratturit. Politseinikud andsid peatumismärguande, kuid juht eiras seda. Hiljem selgus peatumata jätmise põhjus. Mootorratast juhtis Keijo, kellel selleks õigust pole. Peale selle puudus tema Honda mootorrattal liikluskindlustus ja läbimata oli korraline tehnoülevaatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles