Pätiskandaalis IRL likvideeris tagajärjed ja otsib põhjusi

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriminaalid erakonda mahitanud Sander Kilk ei hakanud aukohtu otsust ära ootama, vaid teatas ise eile IRList välja astumisest.
Kriminaalid erakonda mahitanud Sander Kilk ei hakanud aukohtu otsust ära ootama, vaid teatas ise eile IRList välja astumisest. Foto: Ants Liigus

See käis kähku. Eile hommikul ilmus Päevalehes uudis, et IRL on oma ridadesse võtnud 21 kriminaali, neist enamiku Pärnu piirkonnast. Juba keskpäeva paiku teatas erakond, et vastvärvatud kriminaalne kontingent on erakonnast välja visatud.

Lihtne ja loogiline samm. Tagajärgede likvideerimine. Hoopis pikantsem on küsimus, mis saab neist, kes sellel jamal juhtuda lasid ehk vastutavad kriminaalide erakonda värbamise eest.

“Ma tahan, et erakonna aukohus teeks selged ettepanekud ka nende suhtes, kelle süül need kriminaalse taustaga inimesed erakonda sattusid,” toonitas IRLi esimees Urmas Reinsalu eile hommikul Delfi uudisteportaalile antud intervjuus. “See seltskond visatakse erakonnast välja ja kogu lugu.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles