Tre Raadio Pärnu alustas suviste välistuudiotega

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tre raadio muusikauudiste toimetaja Hele-Kai Valtenberg.
Tre raadio muusikauudiste toimetaja Hele-Kai Valtenberg. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tre Raadio Pärnu alustas neljapäeval suvehooaega esimese välistuudioga ja suve jooksul plaanib raadio õue tulla vähemalt kaks korda kuus.

Tre Raadio Pärnu toimetaja Regina Atka-Jaaksoni sõnade järgi alustas raadio oma suveprogrammiga küll juba 1. juunil, kuid ametlikult avati suvehooaeg neljapäeval, kui 9-14 toodi programm kuulajateni hooaja esimesest välistuudiost Port Artur 2 ees.

“Välistuudiotes on programm vabam, saadet juhivad eri saatejuhid ja kuulajatele kingitakse hulganisti auhindu,” lisas Atka-Jaakson. “Näiteks jagati eile tänu Port Arturi kauplustele kingitusi seitsmele õnnelikule.” 

Õnnelikeks auhindade võitjateks osutusid Dagmar Mikiver, Merike Harjakas, Janno Mitt, Tanel Sinimets, Margus Laasma, Mati Tiimus ja Priit Pappel. 

Pere noorimatele pakuti jäätist ja avatud olid atraktsioonid. Startis Tre Raadio Pärnu konkurss Tänavamuusik, millele andis avalöögi Anne Mari akordionil. 

Järgmine Tre Raadio Pärnu välistuudio avatakse 18. juunil samuti Port Artur 2 juures, juulis on raadiot näha nii rannas kui kohviku Nullpunkt juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles