Südikas krossitüdruk pürib Euroopa paremikku

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna otsib sponsoreid, kes oleks huvitatud südika naisvõistlussportlase toetamisest, sest motokross on kallis ala ja seni on neidise kõige suurem toetaja olnud tema isa.
Johanna otsib sponsoreid, kes oleks huvitatud südika naisvõistlussportlase toetamisest, sest motokross on kallis ala ja seni on neidise kõige suurem toetaja olnud tema isa. Foto: Ants Liigus

Kuigi Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi abiturient Johanna Saareke on olnud alates kuuendast eluaastast kõva purjetaja, vahetas ta kaks aastat tagasi ala ja on väga rahul, et lõpuks ometi saab motokrossi sõita.

Johanna ütlust mööda tegi krossisõitjast isa kõik, et tütart mootorratast eemale hoida. Samal ajal on Saarekesed tuntud-teatud Eesti krossikohtunike pere ja tüdruku jaoks oli teema läbi-lõhki tuttav, sest sellest kõneldi kodus päevast päeva. Krossisõidu teoorias tugev neidis mässas koos isa ja vennaga krossikoolis ja käis võistlustel kaasas.

Olgu öeldud, et ema selles peres mootorrattaga ei sõida, tema on krossivõistlustel sekretär.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles