Ettevõtjad võistlevad Pärnus tenniseturniiril

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits / Postimees

Sel nädalavahetusel peetakse Pärnu Ringi tänava savikattega väljakutel 11. korda tenniseturniir Liviko Cooler Cup, kusl võistleb üle 60 ettevõtja ja oma valdkonna tipu.

Ürituse pressiesindaja teatel kannab Viru Valge Cooler Cupina tuntuks saanud prestiižsemaid harrastajate tenniseturniire sellest aastast nime Liviko Cooler Cup.

Pühapäevani kestvat turniiri iseloomustab eri vanuses ja väga erinevatel aladel tegutsevate arvamusliidrite sportlik mõõduvõtt, mis innustab osalejaid igal aastal üha rohkem pingutama.

Turniiril selgitakse meeste üksikmängude parimad kuues ja paarismängude parimad neljas vanuserühmas. Põhiturniiril võistlevate meeste kaasadele toimub traditsiooniline naiste paarismänguturniir.

Tänavu võistlevad turniiril teiste seas Liviko nõukogu esimees Enn Kunila, ettevõtjad ja tippjuhid Erki Laugus, Raivo Puusepp, Fjodor Berman, Koit Uus, Enn Rohula, Märt Vooglaid, Tarmo Sumberg ja Tauri Sumberg, Raivo Aavisto, Rein Loik, Härmo Värk, Mart Kutsar, Veiko Tishler, Gunnar Ervin, Margus Vanaselja, Toivo Alt, Sulev Vare, juristid Aare Tark, Kaido Ehasoo, Tiit Sepp ja Arno Mägi, poliitik Kalle Muuli, arst Jaan Toost ning endised tippsportlased Allar Levandi, Marek Kaleta jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles