Pärnu kohvikud võtavad popiks osutunud restoranide nädalalt šnitti

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu kohvikud korraldavad kevadise menuka restoranide nädala eeskujul oktoobri alguses kohvikute nädala.

Nädala korraldamise idee tuli Pärnu restoranide nädala külastajatelt, kes tegid ettepaneku algatada kohvikute nädala traditsioon.

Igal osaleval kohvikul üks eripakkumine, mida pakutakse kõigil kohviku nädala päevadel avamisest kuni sulgemiseni.

Osalema on oodatud Pärnus tegutsevad kohvikud, kus pööratakse erilist tähelepanu tee ja kohvi kvaliteedile, et esitleda Pärnu parimat tee- ja kohvikultuuri. Osaleda saavad kohvikud, kus on iga päev on menüüs kohv ja muud kuumad joogid, kerged suupisted ja kondiitritooted.

Kampaanianädala eesmärk on tutvustada Pärnu kohvikuid nii pärnakatele kui ülejäänud Eesti elanikele, meedia kaudu ka lähinaabritele ja elavdada kohvikute külastamist madalhooajal. Teine eesmärk on suurendada kogukonna teadlikkust tee- ja kohvikultuuri suhtes. Kohvikute nädala peamine sihtgrupp on pärnakad ja linnakülalised, kes külastavad kohvikuid koos perede, sõprade või kolleegidega ja hindavad peale hea toidu kvaliteetseid tee- ja kohvijooke.

Pärnu linnavalitsus ootab ettevõtjatelt osalemissoovist teadaandmist juuni keskpaigani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles