Raamatukogu kutsub lapsi suvemängule

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu keskraamatukogu

Et laste nutikus suve jooksul lõplikult nutiseadmesse ei koliks, võib selle Pärnu keskraamatukogus proovile panna.

Kaduma läinud esemed ja nimed tuleb üles otsida mesitarudes olevaid vihjeid uurides ja Andrus Kivirähki ulakate arvutiklahvide alt tulnud lugusid lehitsedes.

Veel aitavad suvemängule vastuseid leida Heiki Ernitsa joonistatud lõbusad pildid. Vihjetarust leiab lahendaja sipelgakuninganna sünnipäevakingituse, muneva soki ja muid tegelasi, keda vaadates taibukas meel käima läheb. Omal moel on asjasse segatud Leiutajaküla katsetava vaimuga elanikudki.

Suvise otsimimängu vastused pöörlevad juuni ja juuli lõpus auhinnaloteriis, et leidlikele otsijatele midagi puhkuseks vajalikku välja teenida.

Samuti võib lasteosakonnas vaadata raamatunäitust "Rändame ringi, kulutame kingi", mis abiks rännusihtide ja sinna juurde kuuluvate lõbusate tegevuste planeerimisel. Jutukarude kollase mesitarus on suvel röövlilaev ja siilkala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles