Mauno Meesit, “Closer”

Kaupo Meiel
, Kirjandusministeeriumi kantsler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Mauno Meesit elab ja tegutseb Berliinis, mistõttu ta kodu-Eestis ilmselt ülemäära tuntud pole. Tema taustast on kirjutatud seda, et ta on laulja ja helilooja, kes seni nime all Sinine elektroonilist muusikat välja andnud.

Varem, enne helikandjat “Closer”, on ta vastavalt Elu24 portaalis ilmunud teabele avaldanud kaks albumit oma elektroonilise muusikaga, kirjutanud muusikat mitmele teatrilavastusele ja teleseriaalile, on auhinnatud ja nomineeritud Eesti muusikaauhindadel ning edukalt figureerinud Eesti ja välismaistes pop- ja alternatiivmuusika edetabelites. Pole paha.

Meesiti värske plaat “Closer” läheb elektroonilisest muusikast päris kaugele, isegi lausa teise, äärmiselt naturaalsesse äärmusesse. Laulud on kitarril sisse mängitud Berliini elutubades ja mikrofonina on kasutatud 1940. aastatest pärinevat American Turnerit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles