Kammerkoor ja käsikellastuudio tulid konkursilt kulddiplomiga

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kammerkoori kava äratas ˛ürii tähelepanu oma erilisusega ja koos käsikellastuudioga esitatud laul “Õhtu ilu” pälvis eriauhinna. Linzi linnas Austrias toimunud konkursil osales 19 koori üle ilma.
Pärnu kammerkoori kava äratas ˛ürii tähelepanu oma erilisusega ja koos käsikellastuudioga esitatud laul “Õhtu ilu” pälvis eriauhinna. Linzi linnas Austrias toimunud konkursil osales 19 koori üle ilma. Foto: Erakogu

Pärnu kammerkoori lauljad ja Pärnu käsikellastuudio muusikud pälvisid Austrias Anton Bruckneri nimelisel rahvusvahelisel koorifestivalil kulddiplomi ja eriauhinna.

Linzi linnas kõrgetasemelisel konkursil osales 19 koori Euroopast, USAst, Filipiinidelt ja Singapurist. Pärnakad võistlesid segakooride seas, parimad valiti veel mees-, nais- ja lastekooride, ansamblite ja vaimulike laulude kategoorias.

Käsikellad tekitasid huvi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles