Kosenkraniusel on Narva, Pärnu ja Kohtla-Järve meeridest suurim laen

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romek Kosenkranius.
Romek Kosenkranius. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti suuruselt kolmanda, neljanda ja viienda linna linnapeadest on suurim laenukoormus Pärnu linnapeal Romek Kosenkraniusel, kes peab pangale tagasi maksma ligikaudu 35 000 eurot.

Majanduslike huvide deklaratsiooni kohaselt kuuluvad Kosenkraniusele elamumaa Tahkuranna vallas ja kaks kinnistut Vändra vallas. Kõik kolm on abikaasade ühisvara. Pärnu linnapeale kuulub ka 35protsendine osalus Bona Verbum OÜs.

Deklaratsioonist selgub, et tänavu on Kosenkranius võõrandanud talle kuulunud sõiduauto Volkswagen Passat ja mullu võõrandanud Pärnumaal Vändra vallas asuva 14 hektari suuruse maatüki. Deklaratsiooni andmetel kuuluvad Pärnu linnapeale mootorratas Kawasaki ja mahtuniversaal Ford ning tema valduses on ka maastur Volkswagen Tiguan. Pärnu linnapea on SEB Liisinguga sõlminud kaks liisingulepingut, neist ühe jääk on 12 016 eurot ja teise, tänavu sõlmitud lepingu jääk 22 132 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles