Pärnus saab end pühade ajaks selgeks rühmajuhiks registreerida

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Selge grupijuhi" kampaanias osaleja annab vande olla jaanipäeval kaine autojuht. Foto on illustreeriv.
"Selge grupijuhi" kampaanias osaleja annab vande olla jaanipäeval kaine autojuht. Foto on illustreeriv. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kuku raadio algatatud kampaanias „Selge grupijuht“ saab end Pärnus selgeks rühmaijuhiks registreerida esmaspäeval, 15. juunil alates keskpäevast Tallinna maantee Olerexi tanklas.

Kuku raadio koos partneritega korraldab „Selge grupijuhi“ kampaaniat juba kaheksateistkümnendat korda ja kutsub pidutsevaid seltskondi üles valima enda seast selge rühmajuhi, kes jaanilaupäeval ja jaanipäeval oleks oma sõpruskonnas kaine autojuht ning hoolitseks ka selle eest, et keegi tema sõpradest või tuttavatest ülemeelikus tujus rooli ei istuks. Kampaania idee on olnud läbi aastate sama: kes sõidab, see sõidab, ja kes võtab, see võtab.

Kõik need, kes soovivad ennast selgeks rühmajuhiks registreerida, aga ei saa seda mingil põhjusel tavakampaania raames teha, võivad ka sellel aastal registreerida ennast Kuku raadio koduleheküljel ja hiljemalt 22. juuniks toimetatakse neile kampaania tunnistus ja kleebis kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles