Laine Mägi kooli astuvad pisimad koos emmega

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juubelietendusel esitasid Lancy praegused ja kunagised tantsijad nii vanu tantse toonaste kostüümidega kui nüüdset repertuaari.
Juubelietendusel esitasid Lancy praegused ja kunagised tantsijad nii vanu tantse toonaste kostüümidega kui nüüdset repertuaari. Foto: Erakogu

Laine Mägi tantsukooli tüdrukud ja emmed oma kahe-kolmeaastaste põnnidega ilmestasid läinud nädalavahetusel nagu teine pärnakate tantsukollektiiv Tuurit-Tuuritki Tallinnas Kadrioru pargis pardirallit.

Sellise vahva üritusega – võidu vannipartide ujutamisega mööda kanaleid – korjab Eesti vähihaigete laste vanemate liit annetusi oma tugikeskuse tegevuse jätkamiseks. Tänavu aitas liit koguda raha laste jälgimismonitoride soetamiseks Tartu ülikooli kliinikumi haiglapalatitesse. Kanalisse lasti 10 000 vanniparti ja võetud eesmärk saab liidu esimehe Märt Avandi Postimehele avaldatu põhjal täidetud.

Pardirallil esinesid Laine Mägi tantsukooli lapsed eelmiselgi aastal ja teevad seda väga tõenäoliselt ka järgmistel kordadel, kui samasugune sündmus peaks taas peresid Kadriorgu kutsuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles