Põllumehi vaevab hamletlik küsimus

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tehnikaülikooli geoloogiainstituudi Särghaua õppekeskuse puursüdamike koguga tutvus ka maamajanduse minister Urmas Kruuse, kellega vestlevad Eesti põllumeeste keskliidu president Juhan Särgava ja instituudi direktor, vanemteadur Atko Heinsalu.
Tallinna tehnikaülikooli geoloogiainstituudi Särghaua õppekeskuse puursüdamike koguga tutvus ka maamajanduse minister Urmas Kruuse, kellega vestlevad Eesti põllumeeste keskliidu president Juhan Särgava ja instituudi direktor, vanemteadur Atko Heinsalu. Foto: Silvia Paluoja

Põllumajandustootjate keskliidu küsitlus näitab, et aina rohkem on hakatud edasi lükkama palgapäevi, töötajaid koondama ja kohustuste täitmiseks põhivara müüma.

Nii kirjutab Eesti põllumeeste keskliidu (EPK) juhatuse esimees Kalev Kreegipuu viimases Põllumehe Teatajas.

Piimakarja- ja eriti seakasvatajad on saanud löögi allapoole vööd Venemaa mullu augustis kehtestatud impordipiirangute tõttu, viimasena tabas hoop kalatööstusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles