Üks mees lõi teisele külge

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Ja kui sa veel ei kuku, ootab nurga taga Uku,” ütleb rahvariim, jättes mainimata, et Uku eeski võib kukkuda – ka noa otsa.
“Ja kui sa veel ei kuku, ootab nurga taga Uku,” ütleb rahvariim, jättes mainimata, et Uku eeski võib kukkuda – ka noa otsa. Foto: Ardi Truija

Esimene suvesoe nädalavahetus Pärnus oli täis nii suuremaid kui väiksemaid üritusi. Näiteks üritas üks mees laupäeva hommikul kella poole kümne paiku lüüa legendaarse Uku kohviku juures teist. Üritus õnnestus.

Kusjuures ei löödud mitte käe või mütsiga, vaid nagu Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm politsei˛argooni pruukides märkis – terava esemega. Puusa piirkonda.

Mis täpselt külgelöömisele eelnes ja järgnes, sellest politseiallikad kangekaelselt vaikivad. Ütlevad vaid, et kannatanu oli 18aastane ja kahtlustatavana peeti kinni 29aastane mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles