Raadio tuleb taas rahva sekka

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tre Raadio Pärnu välistuudio.
Tre Raadio Pärnu välistuudio. Foto: Tre Raadio

Sel neljapäeval ja reedel avab Tre Raadio Pärnu oma suviste välistuudiotega, kui neljapäeval on stuudio avatud Port Artur II ees, siis reedel on raadiorahvas külas Lääne-Eesti päästekeskusel.

Tre Raadio Pärnu toimetaja Regina Atka-Jaakson lubas, et raadiorahvas jagab neljapäeval inimestele ohtralt auhindu ning tasuta jäätist. Laste lõbustamiseks on kohal batuut.   

“Jätkub sari “Tänavamuusik 2015”, mille raames tuleb otse-eetrisse musitseerima üks Pärnu linnapildis kohatav muusik,” lisas Atka-Jaakson.

Reedel 8-11.30 läheb Tre Raadio Pärnu hommikuprogramm eetrisse Lääne-Eesti päästekeskusest ja siis on programmi läbivaks teemaks ohutus. Juttu tuleb nii vee- kui ka tuleohutuse teemadest.  

Programmi lõpus loositakse välja Päästeameti poolt komplekteeritud kingikomplekt.

Tre Raadio Pärnu välistuudiod toimuvad läbi suve – nii on neid taaskord rahva seas näha juulis, kui stuudio pannakse püsti nii plaažile kui kohviku Nullpunkt juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles