Uuskasutuskeskus kogub T-särke

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuskasutuskeskuses on kampaania tarvis erikast, kuhu saab viia oma vähe kantud või uued T-särgid, mis jõuavad Augustibluusile.
Uuskasutuskeskuses on kampaania tarvis erikast, kuhu saab viia oma vähe kantud või uued T-särgid, mis jõuavad Augustibluusile. Foto: Annika Poldre

Uuskasutuskeskused Pärnus, Tallinnas ja Tartus ning Haapsalu kultuurimajas alustasid kampaaniat, et koguda uusi ja vähe kantud T-särke. Kogumine toimub eesmärgiga, et särgid leiavad taas kasutust Haapsalus 31. juulil ja 1. augustil festivalil Augustibluus.

Augustibluusi korraldaja Indrek Ditmann rääkis, et sel aastal plaanivad nad valmistada festivalisärgid hästi säilinud või uutest T-särkidest. “Et ei peaks tootma juurde toorkangast, säästes niiviisi loodust, vett ja energiat,” põhjendas ta.

Ditmann ütles, et eriliste festivalisärkide loomise idee sündis koostöös moelooja Reet Ausi meeskonnaga ja kogumisaktsiooniga tuli kaasa uuskasutuskeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles