Lelupood Leopold

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lelupood Leopold.
Lelupood Leopold. Foto: Urmas Luik

REKLAAMTEKST

Kauplus Leopold Vee tänaval on tuntud lelupood juba palju aastaid. Üks põlvkond lapsi on juba koos meiega üles kasvanud ja tõenäoliselt  tutvustavad nüüd meid oma lastelegi.

Möödunud suvel hakkas Leopold elatud elu üle aru pidama ja tõdes - kõik oleks nagu korras, aga järeltulija puudub.

Samal ajal olid onud Port Arturist juba mõnda aega vaadanud, et üks lelupood peaks ikka ühes korralikus kaubanduskeskuses kah olema. Nii saidki mõtted omavahel kokku ja Leopold leidis oma järeltulijale pesa: Port Artur 2s kolmandal korrusel. Naabridki on igati sobivad: mängumaa, kus end välja elada ja Apollo raamatupood, kust tarkust ja ajaviidet otsida.

Kogu vanas kohas kogutud tarkuse võttis Leopold muidugi uude poodi kaasa.

Kui nüüd mõelda - mida lapsed tahavad?

Mängida politseid ja pätti, piraati või lendurit, printsessi ja Pipit ning muud seikluslikku: palun väga, meilt leidub laias valikus erinevaid vahendeid nende fantaasiate elluviimiseks.

Olla kodus ema: saadaval on suures valikus kodumasinaid ja -tarvikuid, nukke, nukumööblit, vankreid ning muud vajalikku.

Väikesed printsessid leiavad endale kroonid, võlukepikesed, kosmeetikat ja ehteid. Võimalus on ka ise endale omanäolisi ja meelepäraseid ehteid valmistada.

Poistelegi leidub meisterdamiseks sobivat.

Ajast aega on olnud Leopoldis Pärnu parim Legode valik. Ja oma tuntud headuses ei jäta Lego klotsid ükskõikseks ühtki last, aidates neis arendada leidlikust ja tunda lõpptulemusest rõõmu. Klotside kokkupanek ning kujundite ehitamine arendab koordinatsiooni, kannatlikust, kujundite tundmist ja mis väga oluline - loovust.

Teada on, et autodest ei väsi poisid kunagi, olgu need siis pealeistumis-, puldi- või mudelautod.

Kui aga teile, teie lapsele või sõpradele, tuttavatele meeldivad seltskonnamängud ning soovite täiendada enda oskusi ja teadmisi, on meil pakkuda teile suur valik lauamänge.

Ja nüüd – emad, isad, vanavanemad, onud, tädid, sõbrad!

Tõenäoliselt ainsana Pärnus on Leopoldis müügil hetkel väga heade hindadega WOW sari väikelastele. Ideaalne kingitus katsikuteks, sünnipäevaks või jõuludeks.

WOW tooted teeb eriliseks just see, et need ei tööta patareidega, kuid siiski pakuvad lastele palju avastamisrõõmu ning erinevaid võimalusi. Erksad värvid, helid ja lõbusad kujundid arendavad lapse käte ja silmade koordinatsiooni. Selle sarja lelud on tehtud kõrgekvaliteedilistest materjalidest ning need ei sisalda pisidetaile. Toote valmistamisel ei ole kasutatud PVC- materjali.

Suurematele tehnikapoistele jõuavad peatselt kohale PIKO rongikomplektid, millest võib huvi korral terve terve linnaku valmis ehitada. Ka neid teistest poodidest ei leia.

Müüjatädid Aime ja Helve on tuttavad juba endisest poest ja valmis teile valikute tegemisel igati abiks olema ning pesamuna Merle annab samuti endast parima.

Parim selle kõige juures on, et oleme avatud kella 20-ni. Seega jõuab oma ostud rahulikult teha ka õhtul peale trenne ja töid.

Pingutame omalt poolt, et pakkuda häid hindu kõigile ostjatele. Nagu öeldakse juba ühes reklaamis: vaata hinda, mitte allahindlust.

Peatselt saabuva sügispimeduse lohutuseks - mis võiks olla parim väikesele lapsele, kui oma armas kaisuloom, kellega minna koos unemaale ja ka ärgata. Selliseid armsaid ja mõnusaid tegelasi oleme varunud hulgaliselt. Ainult Leopoldis Port Artur 2s on oktoobrikuu jooksul pehmete lelude hinnad 15% soodsamad.

Ja see oleks ka hea vihje mõnele ettemõtlevale jõulumehele!

Copy
Tagasi üles