Raepromenaad pakub värvikaid muusikaelamusi

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäevasel kontserdil esitavad 16. sajandi Inglismaalt pärineva lautomuusika seadeid kitarristid Lauri Jõeleht ja Eero Siivo Tallinnast.
Pühapäevasel kontserdil esitavad 16. sajandi Inglismaalt pärineva lautomuusika seadeid kitarristid Lauri Jõeleht ja Eero Siivo Tallinnast. Foto: promo

Pühapäeval algab Pärnu raehoovis kontserdisari Raepromenaad, mis traditsiooniliselt toob publikuni mitmesuguseid koosseise ja muusikastiile.

Pärnu kontserdibüroo korraldatud sarja mahub tänavu seitse kontserti, mis rõõmustavad muusikasõpru igal pühapäeval 7. augustini.

Projektijuht Elo Kesküla arvates peaks kirevast kontserdikavast midagi oma maitsele leidma iga muusikasõber. Tema sõnutsi on rahvas tee juba 15. korda toimuvale Raepromenaadile kenasti üles leidnud: välja on kujunenud püsipublik ja ilusate ilmadega astub tänavalt sisse palju turistegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles