Erilised lapsed pääsevad huviringi

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Kallau näitab erivajadustega poisi pliiatsijoonistusi – individuaalsed kunstitunnid on pannud varem kooli ja kodu seinte vahele surutud lapse silmad särama.
Kristel Kallau näitab erivajadustega poisi pliiatsijoonistusi – individuaalsed kunstitunnid on pannud varem kooli ja kodu seinte vahele surutud lapse silmad särama. Foto: Silja Joon

Pärnus juurutati lõppenud õppeaastal Eestis ainulaadset riskis- ja erivajadustega laste huviharidusse kaasamise süsteemi, mis on riigis ainulaadne ja sai alguse huvikooliõpetajate ja koolide sotsiaalnõustajate vabatahtlikust tööst.

Noorsootöös on juba aastaid olnud päevakorral teema, kuidas eri instantsid saaksid teha omavahel rohkem koostööd, rääkisid ettevõtmise koordineerimisega seotud Pärnu kunstikooli direktor Kristel Kallau ja Kuninga tänava põhikooli sotsiaalnõustaja Kersti Kesküla.

Koolikatkestajad luubi alla

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles