Pärnu politsei otsib 82aastast Bertat

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berta.
Berta. Foto: Erakogu

Pärnu politseijaoskond teeb kindlaks oma elukohast Pärnus Riia maanteel lahkunud 82aastase Berta asukohta. Naine võis Pärnust lahkuda Tallinna poole.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kaja Graki andmeil on eaka naise asukoht teadmata alates 26. juunist, mil teda nähti hommikul kodu lähedal.

Siis olid Bertal seljas heledad riided ja käes väike kilekott. Berta on umbes 165 cm pikk. Tal on hallisegused õlgadeni ulatuvad juuksed ja iseloomulik on see, et ta lonkab paremat jalga. Ei saa välistada, et naine liikus ühissõidukit kasutades Tallinna poole.

Pärast naise kadumise teatavaks saamist on teda otsinud nii lähedased kui ka politsei, aga otsingud ei ole tulemusi andnud. Kõigil, kellel on infot Berta võimaliku asukoha kohta, palume sellest teada anda telefonil 5887 2807 või 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles