Raadio 2 läheb eetrisse Pärnust

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek.
Ingrid Peek. Foto: Raadio 2

Sel nädalal on Raadio 2 suvepealinnas Pärnus ja toob siinsest stuudiost kuulajateni suvise linna vahetud emotsioonid, põnevad jutud ning mõnusad vestlused.

Eesti Rahvusringhäälingu kommunikatsioonispetsialisti Silver Kuusiku teatel peab Raadio 2 esmaspäeva õhtul kell 20 kohvikus Fookus maha pleilisti avaliku koosoleku ja disko, et sõeluda välja just need palad, mis kuulajatele enim meeldivad.

Uusi lugusid Raadio 2 fonoteegist mängivad ette muusikajuht Erik Morna ja peatoimetaja Kristo Rajasaare. Kas need sobivad ka raadios mängimiseks, seda saavad otsustada kõik Raadio 2 pleilisti avalikul koosolekul osalejad.

Sissepääs üritusele on prii. 

Teisipäev on pühendatud muusikaviktoriinile. Raadio 2 muusikaviktoriin saab kohvikus Fookus alguse kell 19. Alates kella 22st aga väljub stuudiost Eesti Pops. Muusika eest kannavad hoolt DJd Erkki Tero ja Janek Murd ning erikülaline Madis Aesma. 

Kolmapäev on Raadio 2 eetris “Rockidžungli” päralt, kui algusega kell 21 leiab Fookusest “Rockiministeeriumi” ja “Linnadžungli” saatejuhid Kaarel Kose, Bert Järve ja Jon Mikiveri.

Neljapäeval kostitab kohvikus Fookus kuulajaid muusikaga Läti üks kuumemaid bände, alternatiivpopi trio Triana Park. Rütmide eest hoolitsevad DJd Maiken Madisson ja Liisa Lahtmets. 

Arginädala viimasel päeval, reedel, pakub Raadio 2 aga Pärnu eriprogrammi, kus muusikat vahendavad DJd Paul Oja ja Quest.

Pärnu nädalale tõmbab laupäeval sümboolse muusikalise joone alla festival Schilling, millelt Raadio 2 teeb 14-19 otsesaate. 

Igal argihommikul tervitab kuulajaid kell 7 algavas “Suvehommiku” saates Ingrid Peek, kellele on abiks reporter Maris Uusna ja vahvad külalissaatejuhid. 

Esmaspäevast neljapäevani saab aga vahemikus 14-16 nautida head muusikat ja huvitavaid teemasid Piret Järvise saates “Suveraadio”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles