Pärnu vutipoisid võitsid kodus hõbedat ja pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige vanemate poiste finaalis pidid valgetes särkides Pärnu poisid tunnistama rootslaste 2:0 paremust.
Kõige vanemate poiste finaalis pidid valgetes särkides Pärnu poisid tunnistama rootslaste 2:0 paremust. Foto: Urmas Luik

Pühapäeval lõppenud üheksa riigi noorte jalgpallurite turniiril Pärnu Summer Cup teenisid treener Märt Siiguri kasvandikud hõbemedalid, Gert Oleski ja Kalev Pajula käealused mängisid pronksi vääriliselt.

Kõige vanemate, kuni 16aastaste poiste turniiril võitsid Pärnu jalgpalliklubi vormis mänginud Siiguri õpilased oma alagrupi ja said play-off-mängudes 4:0 jagu Nõmme Kaljust ning oli 1:0 paremad Soome tiimist KYLF.

Finaalkohtumises Mai kooli kunstmuruväljakul läksid pärnakad vastamisi Rootsi Djurgardensi klubi meeskonnaga, kellele tuli tulemusega 0:2 alla vanduda. Väravateta lõppenud esimesel poolajal oli nii meie poistel kui külalistel mitmeid häid võimalusi skoor avada. Teise mänguperioodi lõpus suutsid rootslased oma survet tugevdada ja lõpuks võidu kätte saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles