Vändra rattapäeva kaunistasid profid

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolel võistlusmaal juhtisid sõitu (vasakult) Astana profid Tanel Kangert ja Rein Taaramäe, Pärnu kalevlane Karlo Aia ja Cofidise särgis sõinud Gert Jõeäär.
Poolel võistlusmaal juhtisid sõitu (vasakult) Astana profid Tanel Kangert ja Rein Taaramäe, Pärnu kalevlane Karlo Aia ja Cofidise särgis sõinud Gert Jõeäär. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meistrivõistluste 183kilomeetrise grupisõidu starti Vändras tulid ka Astana klubiga Tour de France’iks üles antud Tanel Kangert ja Rein Taaramäe, kulla napsas aga hoopis Cofidise proff Gert Jõeäär.

Kangert tuli alles paar päeva tagasi raskest mäestikulaagrist, Prantsusmaa suurtuur algab juba laupäeval, sestap oli kahe Vändras alustanud tippmehe pühapäevane ratta stardijoonele toomine teatud üllatus.

“Olnuks sõit Vändra asemel kusagil kaugel Eestimaa otsas, siis poleks üldse kindel, et ma end kohale vedanuks. Aga siin Vändras oli raja ääres palju rahvast ja see oli väga tore. Finišisirgel oli tunne nagu Pariisis Champs-Élyséel,” hindas Kangert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles