Suvemuusikasarja alustab vastloodud ansambel

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirtel & Bändi esimene kontsert Fookuses läks hästi. Laulavad Piret Lilleste (vasakult), Merit Hirvoja-Tamm, Hedi Maaroos ja Elerin Karpin.
Mirtel & Bändi esimene kontsert Fookuses läks hästi. Laulavad Piret Lilleste (vasakult), Merit Hirvoja-Tamm, Hedi Maaroos ja Elerin Karpin. Foto: Ingo Kallas

Pärnu ranna kõlakojas saab 2. juulist 12. augustini kuulata Suvemuusika sarja kontserte, esimesena astub lavale Mirtel & Bänd.

Juba enne sõda alanud traditsiooni jätkuna toimuvad Pärnu Suvemuusika vabaõhukontserdid on mõeldud nautimiseks nii suvituslinna külalistele kui kohalikele. Sarja korraldab Pärnu kontserdibüroo. Kokku püütakse panna omanäoline ja Pärnu tavapärastest suurüritustest teistsugune kava.

Tasuta kontserdid on kõlakojas kolmapäevaõhtuti, erandiks on esimene, neljapäeval, 2. juulil toimuv Mirtel & Bändi kontsert “Päikesepiisad”. Halva ilma korral toimuvad kontserdid kuursaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles