Weekend Festival pakub telkimist looduskaunites kohtades

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telk. Foto on illustratiivne.
Telk. Foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Augusti algul Pärnus toimuv suve suurfestival Weekend Festival Baltic pakub külastajaile mugavustega telkimist nii kahes ametlikus telklas kui karavanide parklas, mis kõik avavad külastajaile väravad 6. augustil kell 12.

Festivali pressiesindaja Gunnar Viese teatel asub ürituse Priority/VIP telkla Ranna puiesteel kuursaali vahetus läheduses. 

“Priority telklas ootavad külastajaid juba eelnevalt püstitatud festivali logoga telgid, mille võib festivali lõppedes koju kaasa võtta,” lubas Viese. “VIP-telkla koosneb kuuekümnest spetsiaalselt festivali jaoks toodetud majakesest.” 

Priority/VIP alal võivad külastajad ööpäev läbi täita kõhtu hea ja paremaga, kasutada pakihoidu, laadida telefoni, saada arstiabi, kasutada dušši ja palju muud. Telkimisalal on avatud saun, kümblustünn, massaažitelk, vesipiibutelk ja muu meelelahutus. Kogu ala on turvafirma valve all. 

Festivali Weekend telkla, mis on valmis vastu võtma kuni 6000 muusikasõpra, asub Papiniidu silla juures Veteranide pargis. Seal on Viese kinnitusel külastajate käsutuses ööpäev läbi dušš ja WC, tasuta arstiabi, pakihoid, telefonilaadimise võimalus, toitlustus. Telkijate meelt on lahutamas sellised atraktsioonid nagu Bumber pall, Zorb pall, batuudid, veepallid, katapult ja palju muud. 

Et telkla asub jõe vahetus läheduses, võivad soovijad end palaval suvepäeval värskendada, turvalisuse tagab vetelpääste. 

Ka Weekendi telkla on turvafirma valve all. Telklast väljub iga 15 minuti järel buss, mis viib telkijad otse festivali väravasse. 

Kõikides telklates toimub eelnevalt ulatuslik koristamine ja muruniitmine, mille käigus Weekend Festival Baltic hooldab osa Rannapargist ja eemaldab võsa rannapromenaadi lõpus YITi parklas. Seda kõike selleks, et tagada külastajatele võimalikult meelepärane äraolemine festivali ajal.

Weekend Festival Baltic toob 6.-8. augustini kolmel päeval suvisesse Pärnu randa maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiësto jt. 

Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast, Tartust kui Riiast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles