Kabli Päikeseloojangu festival sisustab südasuve

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmonautika puhkekeskuse juures toimuvad kirjandusõhtud toovad kohale hulga luulehuvilisi.
Kosmonautika puhkekeskuse juures toimuvad kirjandusõhtud toovad kohale hulga luulehuvilisi. Foto: Ardi Truija

Täna algav Kabli Päikeseloojangu festival pakub 1. augustini Lõuna-Pärnumaa rannaküladest kuni Läti piirini mitmekesist muusika-, filmi- ja kohtumisõhtute valikut.

Festivali avapäeval saab nautida laste folgikontserti “10 aastat rahvamuusikat” Rannakodus, järgneb festivali näituse avamine Kosmonautika puhkekeskuse vastvalminud muuseumis KOMU. Eveli Lorents on ajalooliste fotode näitusele “Hääde meeste naised” kokku kogunud ja eksponeerinud 20 suurendatud pilti Häädemeeste valla kaunitaridest saja aasta jooksul. Näituselt leiab nii fotosalongis sätitud neidude pilte kui ülesvõtteid perenaiste töödest-tegemistest, kodustest kohustustest ja lõbusatest olemistest. Näitus jääb avatuks festivali lõpuni augusti alguses.

Õhtu jätkub samas kosmilisel vestlusõhtul, kus astronoom Aarne Paul räägib kogu tõe Päikesest, millel on ka Päikeseloojangu festivalil keskne roll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles