Vapruse väravavaht valiti esiliiga juunikuu parimaks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Vapruse väravavaht Hans Naano.
Vändra Vapruse väravavaht Hans Naano. Foto: Vändra JK Vaprus

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga juunikuu parimaks mängijaks tunnistati Vändra Vapruse väravavaht Hans Naano.

Naano oli Vändra meeskonna väravas kõigis kolmes eelmisel kuul peetud mängus, millest kahes saadi magus võit ja ühes kaotus. Võõrsil peetud mängus Tallinna Kalevi vastu hoidis Naano Vapruse värava puhta ja aitas meeskonna väärt võiduni. Võidumängus Nõmme Kalju II meeskonna ja napis kaotuses Tartu Santose vastu tuli Naanol võrgust noppida üks pall.

Premiumi liiga juunikuu parimaks treeneriks valiti Marko Kristal (Tallinna FC Levadia) ja parimaks mängijaks Jevgeni Harin (Tallinna FC Infonet).

Kuu mängija tiitliga tunnustatud 20aastane Jevgeni Harin aitas Infoneti meeskonda kõigis kolmes juunikuu kohtumises, kus ta valiti igal korral mängu parimaks. Tema arvele jäi neli väravat ja üks väravasööt. Peale selle lõi noormees karikasarjas Virtsu jalgpalliklubile viis väravat.

Esiliigas kogus juunis enim punkte FC Kuressaare, kelle juhendaja Pelle Pohlak teenis kuu parima tiitli. Tabeliseis on esiliigaski ülipõnev, sest Premiumi liigasse pääsu nimel konkureerivad klubid asuvad kuue punkti sees: Kiviõli Irbisel on koos 24, Vändra Vaprusel ja FC Kuressaarel 21, Tallinna Kalevil 20, Rakvere Tarvasel 19 ja Tartu Santosel 18 silma.

Esiliiga B kuu parimaks treeneriks valiti Andrei Borissov (Maardu FC Starbunker) ja parimaks mängijaks Vlasiy Sinyavskiy (Tallinna FC Puuma).

Premiumi liiga kuu parimatele on auhinnad välja pannud A.Le Coq ja Postimees. Esiliiga ja esiliiga B kuu parimaid premeerib Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles