Kuldsed õppurid kuulasid tänusõnu

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldmedaliga lõpetajad jäädvustasid oma nime Pärnu linnakodaniku maja aukodanike raamatus. Pildil Lisett Laurimäe Pärnu ühisgümnaasiumist.
Kuldmedaliga lõpetajad jäädvustasid oma nime Pärnu linnakodaniku maja aukodanike raamatus. Pildil Lisett Laurimäe Pärnu ühisgümnaasiumist. Foto: Urmas Luik

Pärnu gümnaasiumide 19 kuldmedaliga lõpetajat ja seitse kiitusega kutsehariduse omandanud õppurit tulid eile ja kirjutasid oma nimed Pärnu linnakodaniku maja aukodanike raamatusse.

Eile hommikul tervitas Pärnu meer Romek Kosenkranius linnakodaniku majja kogunenud ja presidendi vastuvõtule kutsutud Pärnu tublimaid õpilasi, et öelda neile algavale teekonnale kaasa häid sõnu.

“Kutse presidendi vastuvõtule näitab, et olete tulevane eliit. Teil on vaja hakata korraldama Eestimaa elu. Teid ootavad ees õpingud. Soovin teile õnne ja edu, olge edukad ja rõõmsad, sest iga päev presidendi juurde ei kutsuta,” lausus Kosenkranius. Järgnes ühispildistamine ja seejärel asusid noored bussiga pealinna poole teele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles