Suur pildigalerii: uuenenud Estonia kuurorthotell ja spaa avas uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avavad Pärnus külastajatele uksed Estonia kuurorthotelli ja spaa Roheline ja Valge maja, mis said KOKO arhitektide abiga uue näo ja kontseptsiooni.

Kuurorthotellis on 106 kõigi mugavustega hotellituba. Kõik toad on mittesuitsetajatele ja sobivad allergikutele. Hotelli spaa- ja konverentsimaja 1. korrusel avab uksed konverentsikeskus enam kui 300 külalisele, 2. ja 3. korrusel asub ainulaadne spaa- ja saunakeskus.

Estonia SPA Hotels ASi juhataja Andrus Aljase sõnul lubab pikaajaliste traditsioonidega ravispaa – Pargi maja ehk Estonia Medical SPA & Hotel – kõrvale rajatud hotelli- ja spaakompleks koos uue konverentsikeskusega pakkuda senisest oluliselt mitmekülgsemaid ja kvaliteetsemaid teenuseid, olles samas oma nišis ainulaadne ja omapärane. „Oleme inspiratsiooni ammutanud Eesti loodusest, rahvuslikest traditsioonidest, käsitööst ja kultuurist. Uut puhkamiskeskkonda luues oleme wellness-valdkonna kõrval muu hulgas pööranud erilist tähelepanu une kvaliteedile.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles