Weekend Festival paneb tööle erirongi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival Baltic toob koostöös Go Railiga mõneks päevaks raudteele tagasi legendaarse Tallinn-Moskva liinil sõitnud kõikide mugavustega kupeerongi, mis sõidab muusikafestivali ajal Tallinnast Pärnusse.
Weekend Festival Baltic toob koostöös Go Railiga mõneks päevaks raudteele tagasi legendaarse Tallinn-Moskva liinil sõitnud kõikide mugavustega kupeerongi, mis sõidab muusikafestivali ajal Tallinnast Pärnusse. Foto: Weekend Festival Baltic

Augusti alguses Pärnus toimuv  Weekend Festival Baltic toob koostöös Go Railiga mõneks päevaks raudteele tagasi legendaarse Tallinna-Moskva liinil sõitnud kõikide mugavustega kupeerongi, mis sõidab muusikafestivali ajal Tallinnast Pärnusse.

Weekend Festival Balticu VIP-rong väljub Balti jaamast neljapäeva, 6. augusti lõuna paiku ja alustab tagasiteed pühapäeva, 9. augusti lõunal. Festivali rong pakub muusikasõpradele nostalgiast pakatava transpordi- ja majutuslahenduse, mis sisaldab transporti Tallinnast Pärnusse ja tagasi, kupeemajutust kolmeks ööks, kolmel päeval hommikusööki ja saabudes üllatusi festivali toetajatelt.

Festivalilinnas peatub rong Pärnu jaamas ja on piiratud aiaga. Kogu aja on rongil valve ja sissepääsukontroll. Külastajate mugavamaks teenindamiseks väljub igal täistunnil buss raudteejaamast festivali väravasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles