Kesklinna silla all hakatakse lekkivat soojaveetoru remontima

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kesklinna silla all hakatakse remontima lekkivat soojaveetoru.
Pärnu Kesklinna silla all hakatakse remontima lekkivat soojaveetoru. Foto: 7Seil

Täna hommikupoolikul toimetati Pärnu Kesklinna silla alla pargas, millelt hakatakse uue nädala alguses silla sees lekkivat soojaveetoru remontima.

Fortum Pärnu müügijuhi Hillar Nuudi sõnade järgi veeti täna silla alla ujuvpontoon, millelt pääseb silla alla kessooni juurde, kus lekkekoht asub.

Nuudi jutu järgi asendatakse remondi käigus osa soojaveetorust. Suure tõenäosusega on seda kahjustanud sillalt konstruktsioonide vahele nõrgunud soolane vesi, mis on tekkinud talvise libedusetõrjega.

Kui pikk torujupp uuema vastu vahetatakse, ei osanud Nuut öelda, sest lekkekohta pole lahti võetud. „Ilmselt jääb see ühe kuni viie meetri vahele,“ arvas ta.

Leke avastati eelmise nädalal lõpul. Lekkivast soojaveetorust voolab ööpäeva jooksul välja umbes 30 kantmeetrit sooja vett.

Remondi ajal ootab osa Ülejõe elanikke ees soojaveekatkestus. Nuudi sõnade kohaselt puudutab see umbes 15 maja Tallinna maanteel, Jannseni ja Väike-Aru tänaval. Remont peaks kestma eeldatavalt paar-kolm päeva.

Toru, mis lekkima hakkas, on silla alla paigutatud 1994. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles