Pärnakast rannajalgpallikohtunik osales Bakuus Euroopa mängudel

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpallikohtunikud Itaalia-Šveitsi vahel peetud poolfinaali eel. Vasakult Richard de Bruijn Hollandist, pärnakas Ago, Ingilab Mammadov Aserbaidžaanist ja ajavõtja Antonio Pereira Portugalist.
Rannajalgpallikohtunikud Itaalia-Šveitsi vahel peetud poolfinaali eel. Vasakult Richard de Bruijn Hollandist, pärnakas Ago, Ingilab Mammadov Aserbaidžaanist ja ajavõtja Antonio Pereira Portugalist. Foto: Erakogu

Nädala alguses jõudis koju pärnakast rannajalgpallikohtunik Ago Kärtmann (38), kes oli osaline Bakuus peetud esimestel Euroopa mängudel.

Lääne prefektuuri Pärnu politseiosakonnas juhtivuurijana leiba teeniv Kärtmann on üks kahest eestlasest, kel on ette näidata FIFA rannajalgpallikohtuniku litsents. On tähelepanuväärne, et teine rahvusvahelist rannavutikohtuniku litsentsi omav eestlane Andrei Karhu on samuti pärnakas.

Kärtmanni püüdis Pärnu Postimees jutuajamiseks kinni mõni päev pärast tema kodumaale naasmist. Hingetõmbepausi ei ole tal pikalt, sest järgmised vutilahingud ootavad teravat kohtunikusilma juba sel nädalavahetusel kodusel Pärnu rannaliival.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles