Juhtkiri: Laiem kasu Weekendist

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Suvi nihkub vaikselt, aga kindlalt augusti poole ja juba kuu aja pärast toimub Pärnu rannas esmakordselt Weekend Festival Baltic, mis peaks linna rahvaarvu kolmeks päevaks tõstma hinnanguliselt 30 000 inimese võrra, kui arvestada vaid piletiostjaid – kuid neile tuleb täpsema pildi saamiseks lisada tubli hulk neid, kes festivalimelust nii-öelda mitteametlikult aia tagant osa tahavad saada –, muid turiste ja pärnumaalasi endid.

Praegu on viimane aeg igal võimalikul tasandil, nii ettevõtjatel kui ka linnavalitsusel, läbi mõelda, kuidas selle enneolematult suure inimhulgaga hakkama saada ja neist võimalikult palju kasu lõigata selle sõna kõige paremas mõttes.

Weekend Festival Baltic toimub 6.–8. augustini ja tasub tähele panna, et festivalialal tantsimise ja tšillimise kõrval kandub hulk inimesi linna peale. Inimesed, eriti need, kel tihe õhtu ja öö selja taga, on näljased ning janused. Juba praegu, kui turiste just väga palju pole, on suurel osal kohvikutest ja baaridest raskusi kõigi klientide teenindamisega, eriti kui suvel saavad põhitöötajad puhkust ja teenindajateks suvenoored.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles