Ooperipäevad toovad Ammendesse itaalia artistid

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denia Mazzola Gavazzeni vaimustus talvel Pärnut külastades Ammende villa ajaloolisest hoonest, mis sobib hästi ooperipäevade korraldamiseks.
Denia Mazzola Gavazzeni vaimustus talvel Pärnut külastades Ammende villa ajaloolisest hoonest, mis sobib hästi ooperipäevade korraldamiseks. Foto: promo

Neljapäeval algavad Ammende villa ooperipäevad, mille peaesineja on maailmakuulsa La Scala ooperiteatri kauaaegne primadonna Denia Mazzola Gavazzeni (sopran) Milanost.

Gavazzeniga koos esinevad ooperiartistid Massimiliano Fichera (bariton), Riccardo Ristori (bass), Fabricio Mercurio (tenor), Serena Pasquini (sopran), Ken Watanabe (bariton), Pärnust pärit Kylli Tomingas (metsosopran) ja pianist Svetlana Huseynova.

Primadonna Denia Mazzola Gavazzeni jõudis eile koos teiste esinejatega Eestisse ja Itaalia suursaadik Eestis Marco Clemente korraldas tema auks Itaalia saatkonnas vastuvõtu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles