Laste pilliõpet toetab ühiskingituse aktsioon

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikasõpru kutsutakse üles toetama kellamängu ostmist Pärnu noorte puhkpilliorkestrile. Pildil on orkester oma 10. aastapäeva kontserdil Eliisabeti kirikus.
Muusikasõpru kutsutakse üles toetama kellamängu ostmist Pärnu noorte puhkpilliorkestrile. Pildil on orkester oma 10. aastapäeva kontserdil Eliisabeti kirikus. Foto: Laivi Roosipuu

Eesti Vabariigi sajanda aastapäeva puhuks algatatud projekti “Igal lapsel oma pill” raames saavad rahalist toetust paljud asutused, kus lastele pillimängu õpetatakse.

Laste muusikaõpet toetama oodatakse eraisikuidki, kuna riiklikest vahenditest kõikide soovitud pillide ostmiseks ei jätku.

Projekti patroon Tõnu Kaljuste rääkis Eesti suurjuubeli ette valmistamise valguses, et meie muusikatraditsioonide kestmiseks on ülioluline laste pilliõppeks raha leida. Praegune pillipark on paraku suures osas vananenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles