Energia avastuskeskus kutsub üles välku pildile püüdma

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Energia avastuskeskus kutsub üles pildistama või filmima välku ja äikesega seotud nähtuseid. Foto on illustratiivne.
Energia avastuskeskus kutsub üles pildistama või filmima välku ja äikesega seotud nähtuseid. Foto on illustratiivne. Foto: Energia avastuskeskus

Ilmateade lubab, et sel nädalal näeb välku ja kuuleb müristamist. Energia avastuskeskus kutsub üles pildistama või filmima välku ja äikesega seotud nähtusi ning saatma fotod ja videod avastuskeskuse „Püüa välku“ konkursile 31. augustiks.

Vanuserühmi ja osalemiskategooriaid sellel konkursil ei ole. Arvesse lähevad kõik fotod ja videod, mis on tehtud 2013. aasta juunist kuni tänavu 31. augustini.

Fotosid saab konkursile saata e-kirjaga, video puhul palutakse saata link interneriaadressile, kust filmilõiku näha saab.

Konkursi žürii, mis koosneb Energia avastuskeskuse töötajatest, valib välja võidutöö, mille esitaja saab perepääsmed Energia avastuskeskuse näituste ja lisaprogrammide külastuseks ning neile on preemiaks reis Soome teaduskeskusesse Heureka.

Energia avastuskeskus annab välja eriauhindu laekunud töödele vastavalt nende laekumise arvule ja kvaliteedile.

Parimatest töödest koostatakse keskuse kodulehele virtuaalne näitus „Püüa välku!“ ja neist monteeritakse kokku video, mida näidatakse keskuse näitustel ning kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles