Pärnu linnameeskonnas hakkab mängima Martin Vunk

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk.
Martin Vunk. Foto: Pärnu Linnameeskond

Pärnu linnameeskonnaga liitus Eesti koondise keskpoolkaitsja Martin Vunk.

30aastase poolkaitsja mängijateekond on olnud geograafiliselt kaunis kirju: Rootsi, Küpros, Kreeka, Indoneesia ja mitmed paigad Eestimaal. Martini pikim ja püsivaim koduklubi oli FC Flora, kus ta mängis aastatel 2005-2009.

Eesti meistriliiga tippklubidest on Vunk mänginud veel Nõmme Kaljus ja Sillamäe Kalevis. Mängijakarjääri algusaastatel on Martin esindanud ka oma kodulinna meeskonda Pärnu Tervist.

Nüüd on Eesti koondist seni 67 korral esindanud poolkaitsja tagasi Pärnus ja valmis liituma liigasse püsimajäämise nimel võitleva Pärnu linnameeskonnaga.

"Pärnu jalgpallis on praegu põnevad ajad. Linnameeskond on jõudnud kõrgliigasse ja ehitab üles süsteemi, millel ma näen suurt potentsiaali," rääkis Vunk. "Soovin olla Pärnu jalgpalli juures just praegu, et oma kogemustega olla abiks palliplatsil ja väljaspool seda. Loomulikult on oma osa sellel, et minu juured on Pärnus, siin olen alustanud oma jalgpallurikarjääri."

Linnameeskonna peatreeneri Marko Lelovi sõnutsi on sellise suursuguse mängija liitumine meeskonnale väga suur asi.

"Martinil on väga suur ja laialdane kogemustepagas, mida meile edasi anda. Eeskujusid Pärnu jalgpallile on väga vaja. See on suur samm meie eesmärgi poole - et Pärnu jalgpall oleks kasvav ja elujõuline aastast aastasse."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles