Naine üritab päästa vigastatud leidkassi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Rallmann süstib põllult leitud vigastatud Pagulast päevas kolm korda, annab muidki ravimeid ja loodab, et kassipoeg taastub talle tekitatud traumast.
Merle Rallmann süstib põllult leitud vigastatud Pagulast päevas kolm korda, annab muidki ravimeid ja loodab, et kassipoeg taastub talle tekitatud traumast. Foto: Jüri Vlassov

Pärnus elav Merle Rallmann võttis oma hoole alla sõitva auto aknast välja visatud kaks kassipoega, kellest ühe raviks ei andnud arstid lootust. Sellele vaatamata otsustas ta maksta paarikuuse looma ravi eest omast taskust rohkem kui sada eurot.

Kassipoegade jaoks hirmsad sündmused hakkasid rulluma Pärnumaal Jõõpre surnuaia lähedal eelmisel teisipäeval. Siis nägi üks kohalik elanik, kuidas ühe hõbehalli väikebussi aknast visati sõidu pealt välja põllule kaks kassipoega. Pealtnägija, kes oma nime lehte ei soovinud, püüdis loomad kinni ja hakkas neile kibekiiresti kodu otsima. Olukorrast kuulnud Rallmann otsustas loomad kuni kümneks päevaks enda hoole alla võtta, sest homme läheb ta reisile ega saa enam loomakeste eest hoolitseda.

Lõualuu on poolik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles