Läti politsei soovitab Positivuse ajal vältida põhimaanteed

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivus
Positivus Foto: Jelena Rudi

Järgmisel nädalavahetusel, 17.–19. juulini toimub Lõuna-Lätis järjekordne Positivuse festival, seetõttu soovitab Läti politsei võimalusel vältida maanteel A1 (Riia-Ainaži) Salacgriva piirkonnas liiklemist ja sõita nii Riia poole kui ka Eestisse Limbaži kaudu.

Ummikute ja liiklusseisakute vältimiseks soovitavad lõunanaabrite korrakaitsjad Eestist Riia poole sõitjatel Ainažis võtta suund Limbažisse. Riia poolt tulijatel soovitatakse Tuja juurest keerata Limbaži poole, vahendas Läti Vidzeme politseivalitsuse pressiesindaja Sintija Virse.

Ajutise ümbersõidu tähistamiseks paigaldatakse viidad ja ümbersõitude alguses on politseipatrullid, kes vajadusel suunavad liiklust.

Neil, kes Salacgriva kaudu on sunnitud sõitma või soovivad festivalile minna, tuleb varuda aega ja kannatust ning jälgida ajutisi piiranguid, liikluse reguleerijaid ja politseinike juhiseid.

Järgmise nädala lõpus toimub Lätis Salacgriva linna külje all muusikafestival Positivus. Et festivaliala jääb mõlemale poole Via Balticat, on see igal aastal kaasa toonud liiklusseisakuid rahvusvahelise tähtsusega maanteel A1.

Positivusele on oodata kümneid tuhandeid inimesi ja seetõttu on Salacgriva linna ümbruses kehtestatud kiirusele ja parkimisele ajutised piirangud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles