Tivoli tuur tuleb taas Pärnus kesklinna kaile

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige lähemal asuvad lõbustuspargile Kalda 5 ja 3 kahekordsed puumajad. Kui Kalda 5 elanik Vilma Arumäe rääkimas käis, et muusika vaiksemaks keerataks, soovitati tal rääkida inglise keeles.
Kõige lähemal asuvad lõbustuspargile Kalda 5 ja 3 kahekordsed puumajad. Kui Kalda 5 elanik Vilma Arumäe rääkimas käis, et muusika vaiksemaks keerataks, soovitati tal rääkida inglise keeles. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus lubas tivoli tuuril taas kesklinna kail lõbustuspargi avada, kuigi ümberkaudsed elanikud on selle vastu ja eelmisel aastal lubati, et tivolile leitakse koht Decora taga.

Üleeile väljastatud avaliku ürituse korraldamise loa järgi võib Tivoli Tuur OÜ kesklinna kail tegutseda tänasest 2. augustini tööpäeviti 15–21 ja nädalavahetustel 12–21. Eelmisel aastal oli lõbustuspark avatud kella 23ni, muusika mängimine tuli lõpetada tund enne sulgemist.

Lubatud on vaid üks muusika

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles